Головна  →  Новини  →  10 березня 2015

Валентин Мондриївський зустрівся з батьківським колективом дитячого садочку №268, що на Куренівці

Валентин Мондриївський зустрівся з батьківським колективом дитячого садочку №268, що на Куренівці

"Для мене питання честі, як керівника району і людини, щоб цей дитячий садочок, щонайдовше, до кінця жовтня цього року було відкрито" - сказав про реконструкцію дитячого садочку №268 по вулиці Копилівській, під час зустрічі з батьківським колективом, тимчасово виконуючий обов"язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський.
"Я запевняю вас, що жоден інший об"єкт на цьому місці, крім дитячого садочку, побудовано не буде. Ви бачите, що зараз реконструкція закладу не ведеться, але ніхто не розбирає вже встановленні конструкції і та, нехай незначна, частина будівельних матеріалів звідси не вивозиться", - так відповів керівник району на запитання про можливу передачу майданчику під інше будівництво.
Щодо початку відновлення реконструкції, то Валентин Мондриївський запевнив, що з середини квітня початку травня місяця будівництво оживе. "Ми вирішуємо питання з підрядною організацією, гроші в бюджеті закладені і я, так само, як і ви вірю, що не винекнуть ті непереборні обставини, які не дозволять нам закінчити це будівництво", - сказав Валентин Миколайович. Керівник району також зазначив, що зараз проводиться перерахунок вартості робіт відповідно до тих економічно-фінансових умов в яких знаходиться держава і столиця.
Довідково: на капітальну реконструкцію дитячий садочок було закрито на початку 2012 року. На той час, загальна кошторисна вартість об"єкту складала 15,8 мільйонів гривень. За весь період будівництва було виконано робіт на 2,4 мільйона гривень. У 2014 році, із запланованих 8,4 мільйонів гривень, протягом першого півріччя, було профінансовано 161 тисячу гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024