Головна  →  Новини  →  4 березня 2015

Увага автоводіям! На вулиці Києва виїхали мотоциклісти

Увага автоводіям! На вулиці Києва виїхали мотоциклісти

З першими промінчиками весняного сонця на автошляхах починають з’являтись двоколісні транспортні засоби, хоча офіційно мотосезон ще не розпочато, деякі громадяни починають використовувати такий вид транспорту у зв’язку із значним подорожчанням бензину. Саме вони часто стають причиною дорожньо-транспортних пригод у весняно-літній період.

З метою зменшення випадків ДТП за участю двоколісного транспорту працівники Державтоінспекції постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення та безпосередньо з водіями авто- та мототранспорту.

Загалом в минулому році на території міста Києва сталось 427 ДТП за участю мототранспорту, а зокрема в Подільському районі міста Києва – 42 ДТП.

Слід пам’ятати, що керування мотоциклом чи скутером завжди пов’язане із небезпекою, адже у випадку ДТП водії «двохколісних» отримують набагато важчі травми, ніж автомобілісти.

Шановні водії мототранспорту, не забувайте про заходи безпеки – обов’язково одягайте мотошоломи, а за можливості, ще й інше захисне екіпірування – спеціальні рукавиці, куртку, наколінники, а також будьте обережними та уважними на дорозі!

Джерело: відділ ДАІ в Подільському районі

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024