Головна  →  Новини  →  24 лютого 2015

6 березня в київських школах відбудеться загальноміська акція «Міжнародний день жіночої солідарності та миру»

6 березня в київських школах відбудеться загальноміська акція «Міжнародний день жіночої солідарності та миру»

За ініціативи лідерів учнівського самоврядування Києва та за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту у навчальних закладах столиці 6 березня відбудеться загальноміська акція «Міжнародний день жіночої солідарності та миру».

У рамках акції заплановано проведення тематичного заходу «Жінки України, які змінили історію», написання листів та малюнків на підтримку Надії Савченко, засвідчення глибокої шани та вдячності матерям і дружинам українських захисників Вітчизни, привітання жінок-медичних працівників і волонтерів, які рятують життя, висловлення підтримки мужнім дівчатам і жінкам, які сьогодні знаходяться на передовій і гартують перемогу в тилу. Також ініційовано організацію весняного благодійного вернісажу силами учнів і вихованців позашкільних навчальних закладів столиці, організацію фотовиставки «Жіноча доля України».

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/21268.html 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024