Головна  →  Новини  →  29 вересня 2021

У Подільській РДА провели нараду з питань охорони праці (фото)

У Подільській РДА провели нараду з питань охорони праці (фото)

29 вересня Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією проведено нараду на тему: «Актуальні та проблемні питання з безпеки праці та профілактики виробничого травматизму під час підготовки комунальних підприємств району до осінньо-зимового періоду».

Мета проведення наради - підвищення рівня охорони праці в комунальних підприємствах району, свідомого та відповідального ставлення до питань охорони праці і промислової безпеки, створення безпечних умов праці та дотримання вимог промислової безпеки під час виконання робіт осінньо-зимового періоду.

У заході взяли участь заступник головного редактора журналу «Охорона праці» Микола Федоренко, представник Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві Олена Бочарова, представник об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» Світлана Пількевич, керівники та відповідальні  особи за охорону праці комунальних підприємств  Подільського району міста Києва.

Під час наради проведено та обговорено детальний аналіз обставин та причин травматизму їх наслідки, розбиралися конкретні ситуації, які сталися в районі, названі  основні причини травмування працівників під час виконання робіт, звернута увага на порядок оформлення актів, за якими ідуть виплати лікарняних листів потерпілим, в тому числі пострадалим від COVID-19, надані рекомендації щодо поліпшення стану охорони праці та профілактики нещасних випадків під час виробничого процессу.

За результатами роботи наради були винесені протокольні рішення щодо запобігання виробничого травматизму, профілактики та підвищення існуючого рівня стану охорони праці, утримання засобів виробництва у технічно-справному стані, безпечного та безаварійного функціонування в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Усі присутні на нараді мали можливість дискутувати на актуальні питання щодо проходження медичних оглядів, атестації робочих місць за умовами праці та отримати фахову та змістовну відповідь.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024