Головна  →  Новини  →  13 лютого 2015

Віталій Кличко: «Ми залишили безкоштовний проїзд у метро для пенсіонерів, і пільговий – для школярів і студентів»

Віталій Кличко: «Ми залишили безкоштовний проїзд у метро для пенсіонерів, і пільговий – для школярів і студентів»

Київська влада робить все, щоб незахищені верстви населення мінімально відчули на собі підвищення тарифів у громадському транспорті Києва. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в коментарі журналістам у кулуарах Київради.

«Ми зробили все, щоб захистити незахищені верстви населення і залишити компенсації. Незважаючи на те, що сьогодні Кабмін не компенсує столичному бюджету проїзд пенсіонерів, ми залишили безкоштовний проїзд для пенсіонерів. Для школярів і студентів – залишився пільговий. Робимо все, щоб незахищені верстви населення мінімально відчули на собі здорожчання проїзду в громадському транспорті», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що деякі політичні сили напередодні виборів відверто спекулюють на питанні підвищення тарифів.

«Політичні сили, розуміючи, що цього року будуть вибори до місцевих рад, збурюють суспільство. Зрозуміло, що ніхто не радітиме підвищенню цін. Але ми вимушені це зробити, щоб транспорт не зупинився, працював ефективно і безпечно», – підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко також зауважив, що сьогодні протягом трьох годин керівники КП «Київський метрополітен» і КП «Київреклама» звітували перед депутатами Київради і давали відповіді на всі їхні запитання.

«Було поставлено загалом близько ста питань від різних політичних сил щодо формування і прозорості тарифів, розміщення реклами в метро. Наше завдання – щоб влада була підзвітна громаді і працювала в інтересах киян. І ми робимо все прозоро, чесно і відкрито», – зазначив мер столиці.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/21002.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024