Головна  →  Новини  →  6 лютого 2015

Роз’яснення щодо використання пластикових безконтактних карток в метрополітені та обміну раніше придбаних жетонів та разових квитків

Роз’яснення щодо використання пластикових безконтактних карток в метрополітені та обміну раніше придбаних жетонів та разових квитків

Пластикова безконтактна картка є проїзним документом без обмеженого терміну використання, яку можна повернути в будь який час та отримати її заставну вартість за умови, що картка придатна для подальшого використання (непошкоджена, недеформована, чиста, без написів).

Одноразово на картку можна придбати не більше 50 поїздок (включно). Загальна кількість поїздок на картці не може перевищувати 100 одиниць поїздок.

Термін дії пластикової безконтактної картки закінчується виключно у разі, якщо протягом 6 місяців її не було поповнено або використано.

Вартість невикористаних поїздок, що залишились на пластиковій картці, не повертається.

Власники пластикових безконтактних карток можуть їх повернути до кас метрополітену, отримавши заставну вартість картки.

З метою економії власних коштів, просимо киян придбавати на безконтактну пластикову картку таку кількість поїздок, яка може бути використана протягом 6 місяців.

Одночасно звертаємо увагу, що при зміні тарифів на проїзд в міському пасажирському транспорті, що працює у звичайному режимі руху, залишаються діючими раніше придбані проїзні квитки на поточний місяць. При цьому, проїзні квитки на проїзд у метрополітені діють до кінця поточного місяця без обмеження кількості поїздок.

Крім того, протягом лютого 2015 року пасажирам надається право здійснювати проїзд в міському пасажирському транспорті – метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці, який працює у звичайному режимі руху, за раніше придбаними за попередньою вартістю жетонами та разовими квитками старого зразка без доплати.

Протягом березня 2015 року пасажирам надається право обміняти раніше придбані жетони та разові квитки старого зразка на нові пропорційно встановленому розміру тарифу або з відповідною доплатою. Починаючи з 01 квітня 2015 року раніше придбані жетони та разові квитки старого зразка обміну не підлягають і кошти за них не повертаються.

До того ж, пасажирам надається право здійснювати проїзд в метрополітені за раніше придбаними за попередньою вартістю поїздками на пластикових безконтактних картках протягом 6 місяців з дати їх придбання.

 За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/20835.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024