Головна  →  Новини  →  5 лютого 2015

З ночі четверга підприємства КК «Київавтодор» очищують дороги та вулиці столиці від снігу

З ночі четверга підприємства КК «Київавтодор» очищують дороги та вулиці столиці від снігу

Сьогодні, о 3:30 ранку шляховики розпочали роботи з очищення вулично-шляхової мережі столиці від снігу. До прибирання були задіяні 258 одиниць техніки комунальної корпорації, у тому числі 232 – снігоприбиральної. Зокрема, на київських дорогах працювали 74 снігоочисні машини, 94 солерозкидувачі, 50 тракторів зі спеціальним обладнанням, 12 навантажувачів солі та піску тощо. Також до розчистки вулиць була залучена 21 бригада з ручного прибирання.

Першочергово прибирання та обробка посипальними матеріалами проводиться на вулицях зі складними умовами руху, на головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту. Особливу увагу приділено прибиранню правої смуги доріг, яким курсує міський громадський транспорт.

Зранку кількість спецтехніки «Київавтодору» була збільшена до 340 одиниць, у тому числі 260 – снігоприбиральної. Наразі працює 42 бригади з ручного прибирання у складі 294 працівників підприємств корпорації.

Нагадаємо, загалом зараз у столиці працює близько 500 одиниць техніки, з яких майже 211 одиниць техніки житлово-експлуатуючих організацій (ЖЕО). Крім того, місця, де робота техніки неможлива, від снігу очищують 4,8 тисячі праівникіі житлово-експлуатаційних організацій міста.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/20805.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024