Головна  →  Новини  →  17 грудня 2014

Свято зими на Подолі

Свято зими на Подолі

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація, відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини, меценати та спонсори запрошують подолян, киян та гостей столиці відсвяткувати новорічно-різдвяні свята на Подолі.

Від 19 грудня до 8-го січня,від Миколая до Різдва, в центральній частині старого Подолу, на вас щодня чекатимуть:

- Новорічна красуня ялинка, що засяє яскравими вогнями 19 грудня о 15-й годині і, своєю красою, радуватиме дітей та дорослих впродовж усіх святкових днів.

- Міні-ярмарок на Андріївському узвозі (в нижньому кварталі): смачна їжа, глінтвейн, подарунки та цукерки.

- В парку казкових скульптур на Контрактовій площі, біля пам'ятника Сагайдачному, від івент-агенції «Джем», на всіх чекатимуть герої українських народних казок, створені із лози та соломи. Вони оселяться в сквері на весь час зимових свят, а веселі аніматори ні хвилини не дадуть сумувати ні дітям , ні дорослим. 

- Виключно для вашого гарного настрою працюватимуть атракціони та розваги для дітей, а в резиденції Святого Миколая здійснюватимуться всі дитячі бажання та мрії.

Відтак, на Вас, на Подолі, чекають безліч веселих зимових сюрпризів!


Разом з тим, керівник району, тимчасово виконуючий обов»язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський висловлює вдячність всім підприємцям, бізнесменам та меценатам, особисто народному депутату України від району Вячеславу Константіновському та меценату Олександру Кучеру за допомогу в організації новорічно-різдвяних свят.

Друзі, запрошуємо всіх святкувати зиму на Подолі!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024