Головна  →  Новини  →  5 серпня 2013

У столичному метрополітені встановлять автомати з продажу преси

У столичному метрополітені встановлять автомати з продажу преси

У столичному метрополітені встановлять вендингові автомати з продажу преси «Медіамат». Така необхідність виникла у зв’язку з невідповідністю торгівлі з лотка новим правилам пожежної безпеки, будівельним нормам та на вимогу Міністерства інфраструктури України.

 Так, більше року тому на нараді профспілок підприємців і розповсюджувачів преси разом з керівництвом метрополітену було прийнято рішення про об’єднання зусиль та інвестицій на розробку нової форми продажу преси – вендингових автоматів «Медіамат».

 Нова форма торгівлі покликана виступити в якості альтернативи продажу газет та журналів з лотка і розширити ринок преси. Поетапний перехід від одного виду торгівлі до іншого дозволить підприємцям, представникам преси та покупцям оцінити переваги нової системи.

 До проектування місць для встановлення автоматів були залучені фахівці «Проектний інститут «Укрметротунель» – єдиної організації, яка має право на розробку подібних проектів у метро. Тож сертифіковані автомати відповідатимуть усім нормам пожежної безпеки і будуть встановлені таким чином, щоб не перешкоджати пасажиропотоку.

 Вендинговий автомат «Медіамат» дозволяє реалізувати більш ніж 200 найменувань преси та не потребує у своїй роботі присутності людини. Він виготовлений в Україні, має відповідну технічну документацію та пройшов сертифікацію. Також проведено експертизу на предмет їхньої пожежонебезпеки – в автоматах встановлені колби автоматичного пожежогасіння.

 Наразі технічна документація проекту погоджується зі службами київського метрополітену. Після цього етапу автомати почнуть монтувати безпосередньо на місцях їхньої установки. 

 за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9257.html

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024