Головна  →  Новини  →  21 листопада 2014

Привітання тимчасово виконуючого обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентина Мондриївського з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Привітання тимчасово виконуючого обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентина Мондриївського з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Шановні Подоляни!

Сьогодні, 21 листопада 2014 року відповідно до Указу Президента України ми вперше відзначаємо День Гідності та Свободи.

Свобода – наша мета і, водночас, політична й суспільна реальність, яка об’єднує громадян України незалежно від поглядів і переконань. Найважливіше, що після трагічних подій на Майдані минулого року наше суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов’язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя.

Цей день – знак вшанування зусиль всіх українців, які впродовж нашої історії боролись і працювали задля незалежності народу, торжества справедливості та утвердження і додержання прав людини.

Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем держави – вимогливим до влади, втім непасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту.

Тож нехай же наша діяльність позначається добрими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Подільського району зокрема та нашої Батьківщини в цілому, на добробут і розквіт духовності народу.

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею. Мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення мешканців, зокрема Подолян, які зараз відстоюють незалежність України на сході України.

Маємо також виправдати сподівання тих, хто поклав своє життя за незалежність, за свободу, за світле майбутнє нашої України… Героїв Небесної сотні та тих, які полягли на полі бою на Сході країни.

Зичу усім Вам здоров’я, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни! Добра Вам, злагоди, та гордості за нашу країну!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024