Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації провів виїзний прийом громадян

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації провів виїзний прийом громадян

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів перший виїзний прийом громадян в мікрорайоні Нивки. «Я добре знаю проблеми цього мікрорайону та його мешканців, бо саме тут був обраний в депутати Київради, а цілий ряд проблемних питань, якраз, і потрібно вирішувати у тісній взаємодії з депутатським корпусом», - зазначив Валентин Миколайович. Першим прикладом такої взаємодії стало вирішення питання про надання дозволу на приватизацію житлових кімнат в гуртожитку по вулиці Межовій, 119. За це, депутати Київради проголосували 9-го вересня, а вже на особистому прийомі голови, делегація від мешканців гуртожитку прийшла подякувати за рішення і, разом з тим, пересвідчитися, чи бува не відміниться воно. Керівник району запевнив, що рішення Київради про дозвіл на приватизацію житла відмінено не буде: «…приймаючи такі рішення,  ми керувалися одним – вирішенням проблемних питань киян. Ви чекали довго на це, залишилось зібрати необхідні документи і оформити право власності на житло», - сказав Валентин Миколайович, звертаючись до жінок.

Багато, під час прийому, говорилося про облаштування дитячих ігрових та спортивних майданчиків біля будинків. На це Валентин Мондриївський відповідав чесно і конкретно: «Все інфраструктурне облаштування мікрорайону ми розпочнемо на весні. Не буду вам обіцяти того, що робити, принаймі зараз, районні служби не будуть», - зазначив Валентин Мондриївський. Він звертав увагу відвідувачів на те, що зараз головна увага буде приділятися безперебійному проходженню опалювального сезону та здійсненню енергозберігаючих заходів на об’єктах бюджетної сфери.

Щодо опалювального сезону, то мешканці мікрорайону скаржилися керівнику району на незрозумілу ситуацію з повіркою лічильників. Цю процедуру особливо хворобливо сприймають пенсіонери, бо вона потребує значних додаткових коштів, не кажучи вже про час, до всього ж, якщо до 1 січня 2015 року не будуть в квартирах повірені лічильники, то плата за користування і гарячою, і холодною водою виставлятиметься згідно встановлених норм споживання. Голова райдержадміністрації запевнив, що в найближчому майбутньому ця ситуація буде врегульована, але зараз потрібно пристати на ті правила, які продиктовані монополістом «Київенерго». «Зараз потрібно максимально убезпечити себе від переплат за гаряче, холодне водопостачання і теплопостачання, тим більше, що нинішній опалювальний сезон буде надзвичайно складним для держави загалом, а вже з наступного року такі проблемні питання, як встановлення приладів обліку, будуть більш врегульовані», - говорив Валентин Мондриївський.

Також, під час особистого прийому голови були присутні директор КП «Нивки» Тетяна Прилипко, голова органу самоорганізації населення Таїсія Бадиленко та заступник начальника відділу по роботі зі зверненням громадян Олена Бараннік.

Перейти до фотоальбому: /gallery/115.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024