Головна  →  Анонси  →  13 жовтня 2014

Анонс! Вчимося допомагати разом

Анонс! Вчимося допомагати разом

16 жовтня 2014 року в Подільському районі відбудуться спеціалізовані медично-волонтерські навчання на засадах державно-громадського партнерства з відпрацювання дій у випадках масового ураження людей під час терористичних актів. Навчання пройдуть на базі спеціалізованої школи – гімназії №34, за адресою: вул.. Межова, 22, з 12.00 до 15.00 години.

В рамках навчань будуть відпрацьовані заходи щодо оповіщення персоналу школи та учнів про «терористичний акт»; відпрацьовуватиметься координація між службами «101», «102»,»103», «104»; буде ліквідовуватися «загоряння після вибуху у правому крилі школи»; розгортатимуться пункти надання медичної допомоги «постраждалим» та евакуація «загиблих»; організовуватимуться пункти збору гуманітарної допомоги для постраждалих від мешканців району та інші оперативно – рятувальні заходи.

Навчання мають на меті: перевірити готовність органів управління та сил цивільного заходу (медичних спеціалізованих служб) до дій у випадку масового ураження людей під час терористичних актів; відпрацювати взаємодію місцевих органів виконавчої влади, аварійно - рятувальних та спеціальних служб, громадських організацій і населення, з надання невідкладної допомоги у випадку масового ураження людей; скоординувати взаємодію між медичними закладами та громадськими (волонтерськими) організаціями щодо надання медичної допомоги постраждалим; організацію збору та надання гуманітарної допомоги для лікування та психологічної реабілітації постраждалих; визначення проблемних питань та відпрацювання шляхів їх вирішення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024