Головна  →  Новини  →  22 серпня 2014

Переселенці потребують уваги та підтримки

Переселенці потребують уваги та підтримки

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснює координаційну роботу суб’єктів соціальної роботи, співпрацює з громадськими, релігійними організаціями, небайдужими до проблем переселенців, виявляє потреби родин переселенців, надає інформаційні, психологічні послуги тощо.

В зв’язку з ситуацією, що склалась на сході нашої держави, звертаємось до всіх небайдужих, хто може допомогти сім’ям, які вимушені тимчасово залишити міста і села Луганської та Донецької областей аби зберегти життя, прагнучи залишитись патріотами держави України.

У разі необхідності отримання кваліфікованої допомоги просимо звертатись до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20 та за телефонами: 462-00-82; 460-61-29; 460-40-82; 460-99-11.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024