Головна  →  Анонси  →  20 серпня 2014

Ще більше добра від доброго міста на хвилі 98 FM

Ще більше добра від доброго міста на хвилі 98 FM

Третій тиждень триває соціальна акція «Радіо Київ - 98 FM» під назвою «Київ  - місто добрих людей».

За цей час об’єднали свої зусилля волонтери, громадські організації, бізнес-структури, підприємства, зірки українського шоу бізнесу та чиновники Києва задля допомоги вимушеним переселенцям зі Сходу, пораненим хлопцям у військових госпіталях, осиротілим дітям і сім’ям полеглих солдат.

Кияни телефонують на "Радіо Київ - 98 FM" та запитують контакти організацій, щоб також зробити свій внесок у добру справу. Тому нашою редакцією було створено сторінку у Фейсбуці - «Київ - місто добрих людей», де ми зосередили усі контактні телефони та перелік конкретних потреб.

Коли ми звертаємось до людей та організацій із запитанням «Як ви допомагаєте?», то є такі, що не хочуть хизуватись своїми добрими справами. Але ми просимо: розповідайте про це іншим!

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони, як маяки світять тим, хто чекає на допомогу.

Телефон, за яким ми збираємо інформацію: (044) 353-96-01.

Заходьте на сторінку «Київ - місто добрих людей» у Фейсбуці та слухайте хвилю 98 FM, щоб творити ще більше добра однією дружньою київською родиною. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024