Головна  →  Новини  →  2 липня 2014

Віталій Кличко доручив забезпечити щоденний прийом громадян, які звертатимуться за наданням компенсацій на оплату комунальних послуг

Віталій Кличко доручив забезпечити щоденний прийом громадян, які звертатимуться за наданням компенсацій на оплату комунальних послуг

Київський міський голова Віталій Кличко доручив районним службам соцзахисту забезпечити щоденний прийом громадян, які звертатимуться за наданням компенсацій на оплату комунальних послуг, у зручний для населення час, і організувати додаткові години прийому. Відповідне доручення Віталій Кличко підписав за результатами апаратної наради з питання введення в дію нових тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім того, мер Києва дав доручення житлово-експлуатаційним організаціям забезпечити роботу підрозділів, що надають відповідні довідки, в режимі подовженого робочого дня та у вихідні дні на термін, необхідний для повного задоволення попиту. А в разі необхідності збільшити кількість працівників задіяних у цій роботі.

Міський голова також доручив керівникам  райдержадміністрацій створити робочі групи з питань координації роботи з надання компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення тарифів.

Також Віталій Кличко дав доручення департаменту соціальної політики забезпечити контроль за своєчасним призначенням компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг органами праці та соціального захисту населення міста та проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Мер призначив відповідальними голів районних в місті Києві державних адміністрацій за впровадження механізмів підвищення стандартів якості надання комунальних послуг, забезпечення організаційно-технічних заходів, пов’язаних із впровадженням нових тарифів у житлово-комунальній сфері і направлених на посилення соціального захисту мало захищених верств населення.

Також очільник міста доручив Департаменту соціальної політики, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та Департаменту економіки та інвестицій поінформувати мешканців про умови надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення тарифів.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/15257.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024