Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2019

У Подільській РДА відбулось засідання конкурсної комісії щодо визначення переможців конкурсу на право оренди нежитлових приміщень (фото)

У Подільській РДА відбулось засідання конкурсної комісії щодо визначення переможців конкурсу на право оренди нежитлових приміщень (фото)

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 18 жовтня за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2, відбулися засідання конкурсної комісії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова щодо визначення переможців конкурсу на право оренди:

-      нежитлових приміщень 1-го поверху, загальною площею 49,60 кв.м у будинку на  проспекті Г.Гонгадзе, 32-В,  літ. Б, для розміщення торгівельних об’єктів з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи, або розміщення перукарні.

Переможцем конкурсу на право оренди нежитлових приміщень першого поверху, загальною площею 49,60 кв.м, на проспекті Г.Гонгадзе, 32-В,  літ. Б, визначено ФОП ГОРОБЕЦЬ ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

- нежитлових приміщень першого поверху, загальною площею 127,40 кв.м, у будинку на вул. Кирилівська, 123, літ. А, для розміщення громадських та благодійних організацій на площі, що не використовуються для провадження підприємницької діяльності.

- Переможцем конкурсу на право оренди нежитлових приміщень першого поверху, загальною площею 127,40 кв.м, у будинку на вул. Кирилівська, 123, літ. А визначено Благодійну організацію «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ВИБУХОТЕХНІКІВ «ЗАРАДИ ЖИТТЯ».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024