Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2018

16 жовтня відбулася апаратна нарада щодо актуальних питань життєдіяльності району (фото)

16 жовтня відбулася апаратна нарада щодо актуальних питань життєдіяльності району (фото)

16 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району.

Під час наради Віктор Смирнов зупинився на питанні прибирання району у святкові та вихідні дні, організації роботи із закриття аварійних розриттів та початку опалювального сезону.

"15 жовтня столиця почала входження в опалювальний сезон. Звичайно, задля того, щоб підключити всі житлові будинки та об'єкти соціальної інфраструктури до опалення необхідний час. Прошу всіх керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, котрі відповідають за здійснення цього процесу, щоденно моніторити ситуацію та у разі виникнення аварійних пошкоджень на мережах, максимально швидко працювати над їх усуненням", - дав доручення голова району. 

Також на нараді перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик зупинився на питанні роботи ліфтового господарства, вивозу сміття та твердих побутових відходів.

Не менш важливим виявилося і питання щодо розгляду звернень громадян. Як зауважила  заступник керівника апарату Яна Дацун, в період з початку року у відділі роботи із зверненнями громадян зареєстровано 1917 звернень, з них найбільше з питань житлового господарства, питань благоустрою та роботи ліфтів.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024