КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2018

У Подільській РДА відбулось засідання оперативного штабу (фото)

У Подільській РДА відбулось засідання оперативного штабу (фото)

11 жовтня перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Арсен Крикун доповів, що у межах підготовки до опалювального сезону актів готовності не отримали 28 будинків комунальної власності, вони будуть підключені до теплопостачання по гарантійному талону. Також він зазначив, що за результатами перевірки житлового фонду району, 70 електрощитових потребують капітального ремонту.

Стосовно строків підключення систем будинків до опалення доповів представник КП «Київтеплоенерго». За його інформацією, через тиждень погіршаться погодні умови, і поступово житлові будинки будуть підключені до теплопостачання.

Також під час засідання обговорили хід будівництва скверу біля станції метрополітену «Тараса Шевченка». «Я постійно тримаю на контролі питання щодо ходу будівельних робіт біля станції метро. Учора я особисто спілкувався з будівельниками, і за їхньою інформацією до кінця тижня вони закінчать мощення тротуарною плиткою», - зазначив Микола Дубовик.

Крім того, у ході засідання обговорили звернення громадян щодо прибирання на сходових клітинах, роботи ліфтів, вивезення сміття, видалення рослин, які можуть викликати алергічні реакції, та інші поточні питання.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.