Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

У Подільській РДА провели нараду з питань проведення заходів осіннього призову громадян на строкову військову службу (фото)

У Подільській РДА провели нараду з питань проведення заходів осіннього призову громадян на строкову військову службу (фото)

4 жовтня в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з питань проведення заходів осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу. Нараду провів голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації, Подільського райвійськкомату, Подільського управління поліції ГУ НП України в м. Києві, закладів охорони здоров’я, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» та члени комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу.

Віктор Смирнов звернув увагу присутніх на важливість виконання Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році" та на активізацію роботи начальників дільниць щодо сповіщення призовників про прибуття їх до військового комісаріату, проведення Подільським управлінням поліції ГУ НП України в м. Києві розшукових заходів щодо осіб, які ухиляються від призову на строкову військову службу та не з’являються.

«Очільникам дільниць взяти до уваги, що треба продовжувати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з призовниками та їх батьками щодо умов проходження строкової військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, а також щодо соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їхніх сімей», - зауважив Віктор Смирнов.

Підбивши підсумки наради, голова Подільської РДА надав відповідні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024