Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд закладів освіти Подільського району столиці (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд закладів освіти Подільського району столиці (фото)

Днями голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід виконання ремонтних робіт в закладах освіти Подільського району. Зокрема, він відвідав гімназію №107 "Введенська" та гімназію №34 "Либідь" ім. Віктора Максименка.

У гімназії №107 голова райдержадміністрації оглянув, як триває процес облаштування спортивного майданчика: наразі там влаштоване асфальтове покриття та встановлені огороджувальні стовпці. Віктор Смирнов дав доручення будівельникам прискорити роботи. «Маємо ще тиждень-два сприятливих погодних умов, тому прошу активізувати роботи, щоб діти мали можливість повноцінно займатися спортом на території гімназії», - дав доручення Віктор Смирнов. Цей проект реалізується в межах виконання Бюджету участі.

У гімназії №34 голова району оглянув класи, що працюють за програмою «Нова українська школа», відвідав харчоблок та поспілкувався з представником підрядної організації, котра виконує роботи з монтажу автоматичної пожежної сигналізації.

Також в цій гімназії реалізовано громадський проект "Ганок для гімназії №34 "Либідь", відповідно до якого встановлено металопластикові енергозберігаючі конструкції та облаштовано сучасну вхідну групу.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов надав відповідні доручення, а також зауважив, що через деякий час перевірить, як будівельники виконали його прохання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024