Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2018

Актуальні питання у межах підготовки до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

Актуальні питання у межах підготовки до опалювального сезону обговорили під час засідання оперативного штабу (фото)

4 жовтня перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання представник КП «Київтеплоенерго» доповів, що з 5 жовтня планують поновлювати гаряче водопостачання у районі.

Також під час засідання головуючий заслухав звіт головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Віталія Музиченка щодо стану теплопунктів у житлових будинках та усунення виявлених недоліків. "Станом на 4 жовтня  646 будинків комунальної власності отримали акти готовності до опалювального сезону, що становить 95%", - зауважив він.

«Ситуація з теплопунктами на даний час знаходиться на задовільному рівні. Також щодо проведеної перевірки я б хотів зауважити, що біля кожної щитової у житловому будинку повинен висіти журнал із зазначенням його останнього огляду електриком із дільниці», - додав Микола Дубовик.

Крім того, у ході засідання обговорили звернення громадян щодо розриттів, санітарного стану ліфтових кабін, видалення рослин, які можуть викликати алергічні реакції, та інші поточні питання.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024