Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2018

Микола Дубовик провів нараду з питань реновації центральної частини району (фото)

Микола Дубовик провів нараду з питань реновації центральної частини району (фото)

2 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь перший заступник голови району Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб, мешканці району.

Під час наради йшла мова про хід реалізації проекту «Київська вітальня», а саме детально обговорили питання щодо збереження зелених насаджень у ході реконструкції центральної частини району.

Також учасники наради обговорили хід будівництва скверу біля станції метрополітену «Тараса Шевченка» та терміни відкриття виходу з метро, біля якого зараз ведуться будівельні роботи.

Головуючий Микола Дубовик звернув увагу присутніх й на зведення прибудови до житлового будинку М. Балабухи. «Будинок є цінним елементом забудови вулиці Петра Сагайдачного. Треба підготувати необхідні запити до Управління охорони культурної спадщини КМДА щодо його збереження», - зазначив він.

Крім того, у ході наради представника КП «Центр організації дорожнього руху» попросили врахувати зауваження мешканців району під час підготовки змін до схеми дорожнього руху у центральній частині району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024