Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2018

Актуальні питання життєдіяльності Подільського району розглянули під час апаратної наради (фото)

Актуальні питання життєдіяльності Подільського району розглянули під час апаратної наради (фото)

2 жовтня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Серед головних питань порядку денного -  підключення будинків до теплопостачання, розгляд звернень громадян та поліпшення санітарного стану території району.

Як доповів перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик, до запуску опалення готові всі будинки та бюджетні установи. «У Подільському районі до підключення теплопостачання готові всі дитячі садки, школи, лікувальні заклади та житлові будинки. З настанням холодів всі внутрішньобудинкові системи району на 100% повинні бути підготовлені до опалювального сезону», - звернувся до присутніх Микола Григорович.

Голова району Віктор Смирнов звернув увагу керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів на санітарний стан території району та відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів.

«Керівники комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних дільниць персонально відповідають за санітарний стан території, що знаходяться на балансі підприємства. Якщо є проблеми, які ви не в змозі вирішити, я маю про них знати. Залишилося небагато часу, поки ще погодні умови дозволяють закрити ці ділянки», - дав доручення голова райдержадміністрації.

Також на нараді мова йшла про необхідність активізувати роботу щодо підписання мешканцями декларацій з сімейним лікарем, ліфтове господарство, опрацювання звернень громадян та інші.

Відповідно до розглянутих питань голова райдержадміністрації надав відповідні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024