Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2018

Запрошуємо на ХХI Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу

Запрошуємо на ХХI Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу

4 та 5 листопада на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський» відбудеться ХХI Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу.

Метою проведення Чемпіонату України є розвиток і популяризація перукарського мистецтва, визначення нових тенденцій моди, обмін досвідом серед майстрів, демонстрація нових технологій та професійних навичок, підвищення престижу професії перукаря серед молоді та активної інтеграції національної б’юті-індустрії до європейської спільноти.

Проведення конкурсів професійної майстерності серед працівників підприємств сфери побутового обслуговування включено до заходів Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018 рік та Комплексної київської міської цільової програми розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2015-2018 роки.

Організатором проведення заходу є громадська спілка «АСОЦІАЦІЯ Б’ЮТІ-ЧЕМПІОНАТІВ» (ABC), контактна особа - керівник проекту Чемпіонату України  Юлія Голінко (тел.: 097 401 33 95).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024