КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2018

«Пакунки малюка» вручили родинам Подільського району столиці (фото)

«Пакунки малюка» вручили родинам Подільського району столиці (фото)

28 вересня голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов зустрівся з родинами новонароджених киян та вручив їм «Пакунок малюка», який вони отримують відповідно до урядової програми.

Так, отримати свої перші подарунки прийшли близько десяти родин, які Віктор Смирнов привітав з народженням малюків та передав «бебі-бокси». «З вересня цього року такі подарунки від держави отримають всі жінки, які стали мамами. До нашого району надійшли перші пакунки, які я із задоволенням передаю вам. У них 25 необхідних для малюка речей. Всім, хто не отримав таку допомогу у пологовому, її обов’язково привезуть додому. Щиро вітаю з поповненням у родинах і запрошую ще не раз завітати до нас за такими подарунками», - зауважив голова району.

Нагадаємо, що такі пакунки надаються відповідно доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та на виконання постанови Кабінету Міністрів від 20 червня 2018 р. № 512 "Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка". Цим наказом визначено деталізований перелік дитячих товарів, які вже з вересня цього року отримають українські сім’ї при народженні дитини.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.