Головна  →  Новини  →  28 вересня 2018

«Пакунки малюка» вручили родинам Подільського району столиці (фото)

«Пакунки малюка» вручили родинам Подільського району столиці (фото)

28 вересня голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов зустрівся з родинами новонароджених киян та вручив їм «Пакунок малюка», який вони отримують відповідно до урядової програми.

Так, отримати свої перші подарунки прийшли близько десяти родин, які Віктор Смирнов привітав з народженням малюків та передав «бебі-бокси». «З вересня цього року такі подарунки від держави отримають всі жінки, які стали мамами. До нашого району надійшли перші пакунки, які я із задоволенням передаю вам. У них 25 необхідних для малюка речей. Всім, хто не отримав таку допомогу у пологовому, її обов’язково привезуть додому. Щиро вітаю з поповненням у родинах і запрошую ще не раз завітати до нас за такими подарунками», - зауважив голова району.

Нагадаємо, що такі пакунки надаються відповідно доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та на виконання постанови Кабінету Міністрів від 20 червня 2018 р. № 512 "Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка". Цим наказом визначено деталізований перелік дитячих товарів, які вже з вересня цього року отримають українські сім’ї при народженні дитини.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024