Головна  →  Новини  →  28 вересня 2018

У Подільському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку (фото)

У Подільському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку (фото)

28 вересня у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва заступник голови Подільської РДА Віталій Волошкевич зустрівся з мешканцями району з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку. Також до участі в урочистому заході були запрошені представники міської та районної спілки інвалідів Афганістану, хоровий колектив відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування Подільського району.

Віталій Волошкевич висловив слова вдячності старшому поколінню: «У Подільському районі столиці проживає 50 тисяч пенсіонерів, серед них ветерани війни та праці, діти війни, ветерани військової служби, вдови та інші категорії громадян. Ми вшановуємо ваш досвід, мудрість та всі ті духовні якості, завдяки яким ви гідно пройшли крізь роки свого життя. Адже можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність та надію. Бажаю міцного здоров’я, щасливої долі та довголіття, щоб ви ще довго наставляли нас своїми порадами».

Далі свято продовжилося гумористичною виставою «Жив собі пес…», після якої запрошеним вручили продуктові набори.

У Подільському районі проживає близько 50 тис. пенсіонерів, в т.ч. 4700 ветеранів війни, 24993 ветеранів праці, 10120 дітей війни, 1830 ветеранів військової служби, внутрішніх справ, вдів та ін.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024