КМДА Київська міська державна адміністрація


27 вересня 2018

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району столиці (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району столиці (фото)

26 вересня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід виконання робіт з реконструкції стадіону школи №243, а також стан готовності будинків, що на вул. Новомостицькій, 4 та Мостицькій, 6,8, до роботи в опалювальний період.

На стадіоні завершуються роботи з благоустрою прилеглої території, облаштування пандусу, розміщення спортивного обладнання. Голова району дав доручення прискорити роботи, щоб найближчим часом відкрити стадіон для киян.

Крім того, він разом з головним інженером обслуговуючої організації та директором житлово-експлуатаційної дільниці оглянули підвальні приміщення, теплові пункти та поспілкувалися з мешканцями щодо роботи комунальних служб.

«Загалом, з того, що я сьогодні побачив -  стан справ задовільний, але в мене є зауваження до організації роботи деяких експлуатаційних дільниць. Доручення міського голови, щоб в будинках було тепло та чисто і все, що в цьому напрямку залежить від нас – ми повинні зробити вчасно та якісно. Якщо ні, то таким працівникам не місце в нашому колективі», - зауважив голова райдержадміністрації.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов надав відповідні доручення щодо усунення виявлених недоліків, а також зауважив, що продовжить такі перевірки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.