Головна  →  Новини  →  27 вересня 2018

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району столиці (фото)

Віктор Смирнов провів інспекційний об’їзд Подільського району столиці (фото)

26 вересня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід виконання робіт з реконструкції стадіону школи №243, а також стан готовності будинків, що на вул. Новомостицькій, 4 та Мостицькій, 6,8, до роботи в опалювальний період.

На стадіоні завершуються роботи з благоустрою прилеглої території, облаштування пандусу, розміщення спортивного обладнання. Голова району дав доручення прискорити роботи, щоб найближчим часом відкрити стадіон для киян.

Крім того, він разом з головним інженером обслуговуючої організації та директором житлово-експлуатаційної дільниці оглянули підвальні приміщення, теплові пункти та поспілкувалися з мешканцями щодо роботи комунальних служб.

«Загалом, з того, що я сьогодні побачив -  стан справ задовільний, але в мене є зауваження до організації роботи деяких експлуатаційних дільниць. Доручення міського голови, щоб в будинках було тепло та чисто і все, що в цьому напрямку залежить від нас – ми повинні зробити вчасно та якісно. Якщо ні, то таким працівникам не місце в нашому колективі», - зауважив голова райдержадміністрації.

За результатами об’їзду Віктор Смирнов надав відповідні доручення щодо усунення виявлених недоліків, а також зауважив, що продовжить такі перевірки.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024