Головна  →  Новини  →  27 вересня 2018

Подільські школярі ознайомилися з творчістю та діяльністю українського педагога, письменника В. Сухомлинського

Подільські школярі ознайомилися з творчістю та діяльністю українського педагога, письменника В. Сухомлинського

25 вересня працівники районної бібліотеки № 11 провели виїзний урок-бесіду «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю» для учнів школи № 45.

Бібліотекар Тетяна Овчарова ознайомила старшокласників із життям й творчістю Василя Сухомлинського, неперевершеного письменника, педагога, який жив школою і дітьми. Він працював у школі 35 років. Його поважали батьки, любили діти. Сухомлинський написав для дітей більш ніж 1500 оповідань і казок, в яких талановито формував уявлення про те, що добра й чуйна людина завжди допомагає іншим та чим повинно бути наповнене серце, щоб жити за совістю, за правилами честі. Педагог виховував почуття доброти, любові та поваги до оточуючих. Бібліотекар Людмила Правик та бібліотекар школи  Ірина Коляда разом із учнями прочитали твори з книги видатного педагога «Чиста криниця». Вони – про нашу землю, Україну, про кращі риси людини, про дітей та красиві людські вчинки.

Урок видався незвичайним і цікавим та змусив учнів замислитись над силою добра у людському житті. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024