Головна  →  Новини  →  19 вересня 2018

В.о. голови Поділької РДА Микола Дубовик провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

В.о. голови Поділької РДА Микола Дубовик провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

19 вересня в. о. голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб провів щотижневу нараду на Андріївському узвозі.

У ході наради в. о. голови району обговорив з представниками ТОВ «Ж.О.К.» перенесення екземплярів постійно діючої виставки у зв’язку з будівництвом громадської вбиральні на узвозі. «Виставкові екземпляри популярні серед відвідувачів вулиці, їх треба обережно демонтувати та згодом розмістити на іншому місці», - зазначив Микола Дубовик

Також він проінспектував хід будівництва оглядового майданчику на Алеї художників та поспілкувався з цього питання з будівельниками. Крім того, учасники наради відвідали Поштову площу, звернувши особливу увагу на її санітарний стан та якість дорожнього покриття.

За результатами наради в.о. голови району дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024