Головна  →  Новини  →  18 вересня 2018

Микола Дубовик провів щотижневу апаратну нараду у Подільській РДА (фото)

Микола Дубовик провів щотижневу апаратну нараду у Подільській РДА (фото)

18 вересня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Нараду провів в.о. голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик.

Він акцентував увагу на терміновій необхідності пришвидшити отримання актів готовності у межах підготовки до опалювального сезону. Серед 722 будинків комунальної власності, 474 вже отримали форму Е-8, що становить 66%. «З наступного тижня за даними Укргідрометцентру очікується значне зниження температури повітря. У нас немає часу зволікати. З настанням холодів внутрішньобудинкові системи району на 100% повинні бути підготовлені до опалювального сезону», - зауважив Микола Дубовик.

Також Микола Дубовик детально зупинився на питанні щодо стану бруківки на вул. Андріївський узвіз. Оскільки дорожнє покриття на вулиці було ушкоджене внаслідок літніх злив, головуючий доручив негайно вирішити питання з відновленням бруківки на тротуарній та проїжджій частині до наступних опадів.

Крім того, у ході наради обговорили звернення громадян щодо роботи ліфтів, санітарного стану прибудинкових територій та інші поточні питання.

За результатами наради в.о. голови району Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024