Головна  →  Новини  →  14 вересня 2018

У Подільському районі триває підготовка житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років (фото)

У Подільському районі триває підготовка житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років (фото)

13 вересня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питання підготовки житлових будинків до експлуатації в осінньо-зимовий період 2018-2019 років під головуванням виконувача обов’язків начальника управління житлово-комунального господарства Подільської РДА Ганни Пілецької. Також у ній брали участь представники РТМ «Поділ» та РТМ «Нивки» комунального підприємства «Київтеплоенерго», голови правлінь житлово-будівельних кооперативів, співвласників багатоквартирних будинків, керівники відомчого та інвестиційного житлового фонду Подільського району.

У ході наради  обговорили проблеми, які виникають під час підготовки житлових будинків до опалювального сезону. Найактуальнішим питанням є оформлення паспортів готовності внутрішньобудинкових систем опалення (форм Е-8) до роботи в осінньо-зимовий період. Під час наради присутні мали можливість поспілкуватися з доповідачами та отримати роз’яснення щодо процедури оформлення та підписання актів готовності, а також щодо інших господарчих питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024