Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

З метою підвищення рівня правової обізнаності для подолян провели інформаційну годину

З метою підвищення рівня правової обізнаності для подолян провели інформаційну годину

Сьогодні, 13 вересня, з метою підвищення рівня правової обізнаності подолян працівники відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування Подільського району запросили своїх підопічних на інформаційну годину «Конституційні аспекти забезпечення пенсійних виплат». Лекцію для присутніх провів студент факультету Правової клініки Києво-Могилянської академії Микита Куніцин.

Волонтер допоміг слухачам зорієнтуватись у нових законах правового середовища нашої країни, в доступній формі популяризував офіційну інформацію, що розміщена на сайтах державної влади, надав консультацію в грамотному оформленні звернень громадян для ефективного спілкування з урядовими структурами.

Учасники заходу висловили щиру подяку за допомогу у вирішенні життєво важливих проблем та запропонували нові теми для дискусій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024