Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

В.о. голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

В.о. голови Подільської РДА Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Сьогодні, 13 вересня, в.о. голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання головуючий звернув увагу присутніх на питанні щодо будівництва скверу біля входу до станції метрополітену «Тараса Шевченка» та проблем, які виникають у ході запланованих робіт. «На території демонтованих тимчасових споруд біля входу до станції метро «Тараса Шевченка» є загроза виникнення стихійної торгівлі. Це місце є іміджевим для району. Тому відділу контролю за благоустроєм треба тримати питання на контролі та у разі необхідності залучати поліцію», - наголосив Микола Дубовик.

Також у ході засідання детально обговорили інші питання благоустрою, а саме звернення громадян щодо вивезення сміття на мікрорайоні Виноградар, завезення піску на дитячі майданчики, закриття люків на вул. Верхній Вал та на просп. Правди.

Крім того, головуючий перевірив підготовку будівель всіх форм власності до опалювального сезону, акцентувавши увагу на освітніх. Так, наразі завершується підготовка дошкільних навчальних закладів – отримано 29 актів готовності із 34, що становить 85%.

Підбивши підсумки засідання, Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024