Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

12 вересня відбулось засідання Громадської ради при Подільській РДА (фото)

12 вересня відбулось засідання Громадської ради при Подільській РДА (фото)

12 вересня на засіданні Громадської ради Тарас Білінський, голова Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «СЛАВА НАЦІЇ», наголосив на  важливості координації дій під час підготовки до святкування в Подільському районі Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня.

У ході засідання було створено робочу групу по підготовці до святкування, яка включає в себе представників громадської організації  «УКРАЇНА. ВОЛЯ. ЖИТТЯ», Спілки ветеранів Афганістану Подільського району та районної організації ветеранів. Також було запропоновано запросити представників Подільської райдержадміністрації, які відповідають за підготовку до святкування, взяти участь в обговоренні зазначеного питання на наступному засіданні Громадської ради.

Під час засідання обговорили й поточні питання роботи ради та комітетів. За результатами обговорення підготовлено протокол для подальшого опрацювання.

Наступне засіданні Громадської ради відбудеться 26 вересня о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024