Головна  →  Оголошення  →  12 вересня 2018

Запрошуємо взяти участь у Подільському районному фестивалі творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе!»

Запрошуємо взяти участь у Подільському районному фестивалі творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе!», який відбудеться у вересні-листопаді цього року.

Фестиваль є соціокультурним заходом, який проводиться 1 раз на рік і складається з конкурсу за 7 номінаціями, виставки творчих робіт та гала-концерту.

Мета проведення фестивалю полягає у виявленні та розкритті творчого потенціалу дітей та молоді з інвалідністю, підтримці та розвитку їхніх творчих здібностей; формуванні у громадськості неупередженого ставлення до дітей з інвалідністю; сприянні підвищенню самовмотивованості та самоповаги осіб з інвалідністю; популяризації ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей.

У фестивалі можуть взяти участь особи з інвалідністю таких вікових категорій: “діти” - до 18 років (включно) та “молодь” – від 19 до 35 років.

Вже з 15 вересня розпочинається прийом заявок на участь у районному фестивалі. Форму заявки можна отримати в приміщенні Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району за адресою: просп. Правди, 4.

Прийом заявок триватиме до 1 листопада. Конкурсний відбір планується на 14-15 листопада. Гала-концерт – 29 листопада.

З усіх питань звертатися до фахівців центру за телефоном: 222-77-25.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024