Головна  →  Новини  →  12 вересня 2018

12 вересня відбулась традиційна нарада на Андріївському узвозі (фото)

12 вересня відбулась традиційна нарада на Андріївському узвозі (фото)

12 вересня в. о. голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб провів традиційну нараду на Андріївському узвозі.

У ході наради в. о. голови району перевірив стан ушкодження бруківки після літніх злив та надав доручення заступнику директора КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району» Володимиру Єрмакову щодо зміцнення дорожнього покриття вулиці у стислі терміни. «Вкрай важливо встигнути відремонтувати дорогу на узвозі до наступних злив, щоб запобігти руйнуванню дорожнього покриття вздовж всієї вулиці», - зауважив Микола Дубовик.

Крім того, під час наради Микола Дубовик відвідав місце, де з наступного тижня будуть проводитись археологічні дослідження та будуватись громадська вбиральня, та зауважив на необхідності перенесення літнього майданчику закладу громадського харчування у зв’язку із запланованими роботами.

Також учасники наради перевірили санітарний стан пішохідної зони та зелених зон історичної вулиці.

За результатами наради в.о. голови району дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024