Головна  →  Новини  →  11 вересня 2018

В.о. голови Подільської РДА Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

В.о. голови Подільської РДА Микола Дубовик провів нараду з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

11 вересня у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу. Провів нараду в.о. голови району Микола Дубовик. Також в ній взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб та мешканці району.

Під час наради обговорили питання щодо капітального ремонту дорожнього покриття на просп. Правди, а саме на ділянці від вул. Газопровідної до вул. Маршала Гречка, а також хід дорожніх робіт на вул. Покровській, Андріївській та Кирилівській.

Також йшла мова про облаштування скверу біля входу до станції метрополітену «Тараса Шевченка». «Оскільки один із виходів із станції метро наразі перекритий, то треба дотримуватись культури виробництва та завершити цю частину робіт в строк, щоб не створювати аварійну ситуацію на іншому вході/виході до станції метро», - звернувся до представника КО «Київзеленбуд» Микола Дубовик.

Крім того, разом з представником КП «Спецжитлофонд» детально обговорили погіршення ситуації з дорожнім покриттям після літніх злив на вул. Андріївській узвіз.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024