Головна  →  Новини  →  11 вересня 2018

Микола Дубовик провів щотижневу апаратну нараду у Подільській РДА (фото)

Микола Дубовик провів щотижневу апаратну нараду у Подільській РДА (фото)

11 вересня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району. Нараду провів в.о. голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик.

Він акцентував увагу на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення для збільшення підписання декларацій мешканців з сімейними лікарями. «Станом на сьогодні тільки 35% мешканців району обрали сімейного лікаря і підписали з ним декларацію. Ми повинні ефективніше працювати у цьому напрямку. Необхідно постійно моніторити ситуацію, виявляти проблеми і висвітлювати їх під час апаратних нарад, щоб ми могли вжити відповідних заходів», - зауважив головуючий.

Також Микола Дубовик детально зупинився на питанні щодо підготовки до опалювального сезону дошкільних навчальних закладів та шкіл. Станом на сьогодні дошкільні навчальні заклади готові на 85% (із 34 будівель акти готовності отримали 29), школи – на 52% (23 акти готовності із необхідних 44). Головуючий підкреслив, що до кінця поточного місяця освітні заклади повинні бути готовими до зими на 100%.

Крім того, у ході наради обговорили питання щодо прискорення будівництва скверу біля входу до станції метрополітену «Тараса Шевченка», звернення громадян щодо роботи ліфтів, санітарного стану під’їздів житлових будинків та інші поточні питання.

За результатами наради в.о. голови району Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024