Головна  →  Новини  →  6 вересня 2018

На Контрактовій площі відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня першої допомоги

На Контрактовій площі відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня першої допомоги

7 вересня о 14:00 на Контрактовій площі, біля пам’ятника Г. Сковороді, відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня надання першої допомоги, флешмоб із проведення серцево-легеневої реанімації на спеціальних манекенах.

У цей день будь-хто зможе за допомогою працівників та волонтерів Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України навчитись проводити серцево – легеневу реанімацію на спеціальних манекенах. Також можна буде ознайомитись з правилами надання першої допомоги постраждалим при дорожньо -транспортних аварійних ситуаціях, взяти участь у роботі ситуаційних локацій згідно з сценарієм (допомога при відкритих переломах, втраті свідомості тощо).

Рятувальники Головного управління ДСНС України проведуть показові прийоми вилучення постраждалих з автомобіля. Фахівці Подільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді познайомлять присутніх з правилами здорового способу життя, а представники патрульної поліції нагадають про безпечну поведінку на дорозі.

Участь безкоштовна.

Джерело: https://www.facebook.com

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024