Головна  →  Новини  →  6 вересня 2018

Нагальні питання щодо підготовки до опалювального сезону та роботи районного господарства обговороли під час засідання оперативного штабу (фото)

Нагальні питання щодо підготовки до опалювального сезону та роботи районного господарства обговороли під час засідання оперативного штабу (фото)

Сьогодні, 6 вересня, перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання Микола Дубовик детально зупинився на питанні підготовки до наступного опалювального сезону. Як доповіли представники комунальних служб та структурних підрозділів, із 722 житлових будинків комунальної власності акти готовності отримали 305 будинків, із 34 закладів дошкільної освіти – 29, що складає 85%, із 44 загальноосвітніх закладів – 18, відповідно 41%. «Необхідно пришвидшити темпи підготовки освітніх закладів до опалювального сезону та темпи отримання актів готовності. Цифри свідчать про невелике відставання від графіку», - зауважив перший заступник голови.

Також під час засідання обговорили чисельні звернення мешканців щодо роботи ліфтів. Зокрема, про 17 звернень, отриманих від мешканців, які проживають за адресою: вул. Бондарська, 19. З цього питання представник ТОВ «Майстерліфт» доповів, що за даною адресою здійснювався ремонт редуктора в умовах лабораторії, і до кінця поточного тижня роботу ліфта буде поновлено. Також він доповів, що сьогодні відновить свою роботу і ліфт у будинку за адресою: просп. Свободи, 5.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024