Головна  →  Новини  →  6 вересня 2018

Микола Дубовик провів нараду з питань проведення заходів осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу (фото)

Микола Дубовик провів нараду з питань проведення заходів осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу (фото)

6 серпня перший заступник голови Подільської РДА Микола Дубовик провів нараду з питань проведення заходів осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу.

У нараді взяли участь посадові особи апарату Подільської РДА, її  структурних підрозділів, Подільського райвійськкомату, закладів охорони здоров’я, Подільського управління поліції ГУ НП України в м. Києві, Головного управління ДФС у м. Києві, ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві, КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району міста Києва” та члени комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу.

Під час наради Микола Дубовик приділив особливу увагу питанню щодо проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед призовників та їхніх батьків стосовно умов проходження строкової військової служби. «Основне, що треба донести до призовників, це те, що військовослужбовці строкової служби не проходять військову службу у військових частинах, розташованих в зоні проведення операції Об’єднаних сил», - зауважив перший заступник голови району.

З інформацією про проблемні питання з підготовки до проведення осіннього 2018 року призову громадян України та пропозиціями щодо їх вирішення перед учасниками наради виступив в.о. військового комісара Подільського районного у м. Києві військового комісаріату майор Олег Андрусенко. У своєму виступі він зосередив увагу на активізацію роботи посадових осіб з питань вручення повісток призовникам, покращення медичного забезпечення та  проведення Подільським управлінням поліції ГУ НП України в м. Києві розшукових заходів стосовно осіб, які ухиляються від призову на строкову військову службу та  не з’являються за викликом до районного військового комісаріату.

За  результатами наради Микола Дубовик надав відповідні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024