Головна  →  Новини  →  5 вересня 2018

Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян (фото)

Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян (фото)

4 вересня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів особистий прийом громадян.

Поспілкуватися з головою райдержадміністрації прийшли мешканці, який проживають за адресою: вул. Ярославська, 47/29-А. Їх хвилювало питання щодо технічного та санітарного стану будинку.

Також до голови району зверталась мешканка з пров. Квітневого, 1-В з проханням перевірити діяльність голови правління та бухгалтера ЖБК «Автомат-4».

З питання надання фінансової допомоги в реабілітації дитини, яка знаходиться у післякомовому стані, приходила на особистий прийом мешканка, яка проживає за адресою: вул. Лисянська, 4.

Стосовно отримання безкоштовної путівки на оздоровлення звертався чоловік, інвалід ІІ групи, який мешкає за адресою: просп. Правди, 70-Б. Також він порушував питання щодо благоустрою території на просп. Свободи, Василя Порика та вул. Світицького.

Всього поспілкуватися з головою району прийшло 5 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Віктор Смирнов дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та в межах повноважень допомогти в їхньому вирішенні.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024