Головна  →  Новини  →  5 вересня 2018

Нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

Нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

4 вересня у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу. Провів нараду голова району Віктор Смирнов спільно із заступником міського голови Валентином Мондриївським.

Під час наради обговорили питання, що стосувалися облаштування скверу біля входу до станції метро "Тараса Шевченка". Як зауважив заступник генерального директора з питань капiтальних вкладень КО "Київзеленбуд" Володимир Ляхович, роботи заплановано розпочати найближчим часом. 

"Прошу одночасно з будівельним парканом розмістити інформаційний щит про всі дані проекту, з детальною інформацією для мешканців і контактами відповідальних осіб", -  звернувся з проханням Віктор Смирнов до представника КО "Київзеленбуд".

Також у ході наради зупинилися і на питанні руху транспорту в центральній частині району, прийнявши рішення, що впродовж двох тижнів профільні служби дослідять транспортний потік та завантаженість вулиць, щоб вдосконалити діючу схему руху, якщо виникне така потреба.

Йшла мова й про організацію та проведення новорічно-різвяних свят на Контрактовій площі, про оновлення парків і скверів у центральні частині району, а також про реконструкцію Контрактової площі, ремонт вулиць Сагайдачного, Андріївської та Покровської. 

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024