Головна  →  Новини  →  4 вересня 2018

Віктор Смирнов поспілкувався з мешканцями щодо питань житлово-комунального господарства (фото)

Віктор Смирнов поспілкувався з мешканцями щодо питань житлово-комунального господарства (фото)

3 вересня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов поспілкувався з мешканцями будинків, що за адресами: вул. Волоська, 55/57 та вул. Турівська, 24.

Питання, з якими подоляни звернулися до голови району, стосувалися житлово-комунального господарства. Так, жителі з будинку, що на вулиці Волоській, просили допомоги у проведенні ремонтних робіт покрівлі будинку, асфальтуванні прибудинкової території, встановленні дитячого майданчика, кронуванні аварійних дерев, а також окремо зупинилися на роботі системи опалення, яка, зі слів мешканців, взимку працює незадовільно.

Щодо будинку на вулиці Турівській, то питання стосувалися асфальтування прибудинкової території, відновлення покриття після робіт, які проводило ПАТ "Київенерго", а також усунення причин затоплення підвального приміщення будинку.

Всього поспілкуватися з головою району прийшло 10 осіб.

За результатами виїзного прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Віктор Смирнов дав доручення працівникам обслуговуючої організації КП "Керуюва компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м.Києва" детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024