КМДА Київська міська державна адміністрація


31 серпня 2018

Оголошення комунального підприємства «КИЇВПАСТРАНС» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

КП «КИЇВПАСТРАНС» Філія Куренівське ТРЕД, юридична адреса: 04070, м. Київ, Печерський район, вул. Набережне шосе, буд. 2 повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для Куренівського тролейбусного ремонтно-експлуатаційного депо за адресою: 04073, м. Київ, Подільський район, вул. Сирецька, 25.

Джерелами викидів проммайданчика депо є: заправні та фарбувальні пости, оглядові ями, пости зарядки акумуляторних батарей, ремонту (вулканізації) шин, механічної обробки деталей.

В процесі діяльності об’єкта в атмосферне повітря потрапляють: залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо), манган та його сполуки (у перерахунку на манган), хром та його сполуки (у перерахунку на хром), кислота сірчана, ксилол, уайт-спирит, масло мінеральне нафтове, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, бензин, вуглеводні граничні С12-С19, оксиди азоту у перерахунку на діоксид азоту (NO + NO2), діоксид сірки (діоксид та триоксид) у перерахунку на діоксид сірки, оксид вуглецю, диметиламін, етилцелюлоза, натрію гідрооксид.

Максимальний потенційний обсяг викидів забруднюючих речовин складає до 1,03 т/рік.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26, (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «Aviso.ua» від 26.06.2018 № 34



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.