Головна  →  Новини  →  3 вересня 2018

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем знань

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем знань

Дорогі учні, студенти! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань!

Всі освітні заклади нашого району знову гостинно запрошують дітей до навчання. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. У цьому році оновлені класи відчинять свої двері для 2535 першачків Подільського району. Вони, як ніхто, з нетерпінням чекали цього знаменного дня, адже сьогодні для них починається цікаве шкільне життя. Нехай їхній шлях буде наповнений позитивом незабутніх вражень, захопливих відкриттів і нових знайомств.

Бажаю усім школярам та студентам цінувати унікальність шкільних та студентських років, щохвилини збагачуючи себе міцними знаннями, які стануть фундаментом для досягнення майбутнього успіху, добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену працю вчителям. Нехай у них ніколи не забракне сили й снаги в благородній справі – плеканні майбутнього України.

Найщиріші вітання вам, шановні батьки, бабусі та дідусі. Ви разом зі своїми дітьми та онуками протягом їх шкільного життя радієте успіхам, переймаєтесь невдачами та активно долучаєтеся до створення комфортних умов перебування дітей у школах.

Успішного навчального року, яскравих досягнень і небачених перемог! Зі святом!

З повагою

Голова Подільської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                   Віктор Смирнов

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024