Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

Юні подоляни відвідали кінотеатр у межах благодійної акції «Дивись Кіно Твори Добро»

Юні подоляни відвідали кінотеатр у межах благодійної акції «Дивись Кіно Твори Добро»

29 серпня стартувала благодійна акція «Дивись Кіно Твори Добро» за програмою ЮНІСЕФ «Інклюзивна та якісна освіта». Київський міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді спільно з PR-агенцією Visa  та партнерами – Міжнародним фондом ЮНІСЕФ і мережею кінотеатрів Multiplex запросили вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району та їхніх супроводжуючих  до кінотеатру в ТРЦ «Атмосфера». Для того щоб вихованці разом із супроводжуючими мали змогу комфортно добратися до кінотеатру, організатори виділили мікроавтобус.

У межах акції присутні подивилися допрем’єрний показ фільму «Бобот і енергія Всесвіту».  Дітям та молоді дуже сподобався високий рівень проведення заходу. З цього питання вихованець Володимир Сквиренко разом із своєю мамою дали інтерв’ю.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024