Головна  →  Новини  →  30 серпня 2018

29 серпня відбулось засідання громадської ради при Подільській РДА (фото)

29 серпня відбулось засідання громадської ради при Подільській РДА (фото)

29 серпня відбулось засідання громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, до участі в якому долучилися заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський та очільник району Віктор Смирнов.

Під час обговорення актуальних питань життєдіяльності району голова райдержадміністрації зауважив, що відкритий до конструктивної співпраці з громадськістю. "Я завжди відкритий до діалогу, готовий долучатися до роботи громадської ради в питаннях, які потребують моєї участів, підтримувати ініціативи та допомагати у вирішенні будь-яких питань на користь району та його жителів", - сказав він.

Користуючись нагодою, усі присутні мали можливість поставити Віктору Смирнову запитання та отримати актуальну інформацію стосовно перспектив розвитку району. Зокрема, обговорили проблеми пов’язані з реконструкцією Житнього ринку та ініціативу громадськості щодо облаштування на території ринку музейної експозиції, присвяченої історії київського торжища.

Валентин Мондриївський подякував членам громадської ради за співпрацю та наголосив, що, визначені раніше пріоритетні напрямки розвитку району, залишаються незмінними і запевнив, що як куратор району продовжує опікуватися його розвитком.

Нагадуємо, що після літньої перерви Громадська рада планує відновити свою активну діяльність, наступне засідання відбудеться 12 вересня о 15.00 (Контрактова площа, 2, 9 каб.).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024